Vägledning med Astrologi

 

När vi ses för en läsning av din astrologiska födelsekarta så förbereder jag genom att sitta ner och begrunda den innan vi ses. Under vårt möte, digitalt eller live, förmedlar jag den bild jag har av dig utifrån din karta. Vi låter oss diskutera hur du relaterar till informationen och hur du kan använda den för att optimera dig själv som person! 

Bland annat kommer vi att gå igenom hur du instinktivt:
finner känslomässig trygghet,
kommunicerar,
uppfattas vid ett första möte,
uttrycker din kärlek,
går till handling,
är i din innersta kärna o.s.v. 

Med astrologins hjälp får du då hjälp att utforska de olika delarna av din personlighet vilket bjuder in dig till större förståelse för mångfalden du har inombords. När du på det sättet ökar din självkännedom kan det också leda till ökad acceptans gentemot dig själv och med den kan du röra dig framåt och nyttja din potential på ett både enklare och roligare sätt! 

Ett sätt att använda den astrologiska kartan
är att lyssna till kartans budskap och nyfiket undersöka och begrunda vad som resonerar med ditt egna inre. Med den ingången kan en tolkning bidra till nya reflektioner och synsätt på dig som person vilka kan öppna upp för nya möjligheter oavsett om det finns en tro på astrologin eller inte. 

Ett annat sätt att se på astrologi är att vi valt vår karta. Att vi som själ har valt våra utmaningar liksom våra gynnsamma egenskaper för att kunna utvecklas mest möjligt under detta liv. Det innebär att det finns ett sätt att bemöta de svårigheter eller den komplexitet vi upplever som människor. 

P.s  Är du intresserad av att göra en Solar return karta, erbjuder jag även den möjligheten! Det är en karta som berättar mer specifikt om ditt nuvarande år (beräknat med start på din födelsedag och fram till nästa födelsedag). 

Är din passion starkare och du vill lära dig hur man läser av en karta så erbjuder jag introduktionskurser i astrologi där vi går igenom kartans uppbyggnad och struktur för att du vidare ska kunna avläsa kartor på egen hand! 

Välkommen att boka en tid för en astrologisk läsning eller fråga om nästa introduktionskurs här!

Välkommen att utforska universums språk!