Om mig

 

I ung ålder insåg jag att sinnet kunde skapa hinder för min lycka utan någon sann anledning. I samband med det insåg jag värdet av att utforska hur mitt eget sinne egentligen fungerar. Med hjälp av  djupavslappningar och meditation upptäckte jag att kroppen och sinnet ständigt samspelar med varandra. Sedan dess har jag aldrig slutat fascineras av de upptäckter och lärdomar kring livets mysterium som jag fått ta del av i både öst och väst. 

 

På Karlstads universitet har jag studerat till hälsocoach och beteendevetare. I fyra omgångar har jag sedan begett mig till Indien för att ta del av den kultur och visdom som landet erbjuder. Jag har tagit chansen att leva i enkelhet tillsammans med befolkningen genom volontärt arbete liksom deltagit i kurser med huvudämnen som buddhism, yoga och meditation.

 

Senast befann jag mig på ett ashram i delstaten Kerala och fördjupade mina kunskaper inom yoga och yogaterapi. Mina yogalärarcertifikat har jag fått genom International Vasishta Yoga Research Foundation, där jag deltagit i 250 timmar yogalärarutbildning samt 250 timmar yogaterapeututbildning. I Sverige har jag under 2017 utbildat mig vidare på Ayurveda på Skandinaviska Ayurveda Akademin i Stockholm. Där tog jag del av kunskap för att kunna verka som ayurvedisk hälsorådgivare med pulsdiagnostik inkluderad. Huvudlärare var Johan Ljungsberg och Dr. Vinay Vora.  

 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle